Private catering van Linthorst Culinair

Cateraar nodig voor uw privé feest?
Linthorst Culinair verzorgt al 20 jaar de complete opzet van uw private catering. Brunch, lunchbuffet, meergangen diner, borrelhapjes of high tea, Linthorst zorgt voor altijd voor een verrassend resultaat. De private catering van Linthorst is tijd- en stressbesparend. U kunt onbezorgd en met volle teugen genieten van uw feestje.

Presenteerklaar of live cooking
Niets is gezelliger dan mooie momenten met familie en vrienden doorbrengen. Speciaal voor de private catering leveren wij de gerechten presenteerklaar aan. Onze excellente koks bereiden het eten desgewenst ook ter plekke. Live cooking is een heuse attractie bij de private catering. Naast het bereiden van het eten, doen wij ook de boodschappen. Wij laten u zorgeloos genieten met uw gasten, terwijl wij zorgen voor de befaamde Linthorst kwaliteit en smaak bij de private catering.

Linthorst kookworkshops
Naast het verzorgen van verschillende evenementen en private caterings, verzorgen wij ook kookworkshops. Bent u al een keuken wonder of bent u nog helemaal groen in de keuken, een kookworkshop van Linthorst blíjft een unieke ervaring voor een ieder. U zult er versteld van staan welke verborgen kooktalenten u bezit.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact op via onderstaand button, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.