Spraakmakende kookworkshops in onze kookstudio

Een kookworkshop volgen?
U bent dan van harte welkom bij Linthorst Culinair. In onze eigen kookstudio verzorgen wij kookworkshops aan zowel de culinaire wonders als aan hen die pas kennis maken met de keuken. In onze speciaal ingerichte kookstudio zijn alle attributen aanwezig om in een gezellige sfeer te leren koken.

Begeleiding kookstudio door ervaren chef-koks
Een workshop volgen bij Linthorst is voor een ieder een unieke ervaring. Onze ervaren chef-koks ontrafelen het geheim van elk gerecht. In onze speciale kookstudio wordt in groepsverband vrolijk gekookt. Al snel kookt u de sterren van de hemel. Bij ons geldt samen koken en samen tafelen is samen genieten. Doe een kookworkshop in onze kookstudio en ontdek het leuke aan koken!

Wij organiseren ook uw evenement
Linthorst is al meer dan 20 jaar ervaren in het cateren. De gehele organisatie van een evenement of bijeenkomst nemen wij u van de schouders. Wij doen vanaf de boodschappen tot het bereiden van het eten en het aankleden van de locatie. Linthorst heeft zelf twee sfeervolle locaties die u kunt afhuren voor uw evenement. Neem snel contact op en ervaar de gedrevenheid van onze medewerkers.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact op via onderstaand button, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.